NIEUW! De eerste 1000 dagen – begeleiding

Ieder kind een kansrijke start! 

Ieder kind een kansrijke start zal het motto van mij zijn als 1000 dagen coach. Want wist je dat de eerste 1000 dagen héél belangrijk zijn voor de rest van het leven van een kind? De kinderwens, zwangerschap, bevalling en de eerste jaren vallen hieronder. In deze periode hoort een stevige fundament opgebouwd te worden waar je kind het hele leven profijt van heeft. Maar wat als het anders loopt? Wat als het langer duurt om zwanger te raken? Wat als de zwangerschap zwaar valt en moeilijk te combineren is met je werk? Wat als de bevalling niet wenselijk verloopt? Wat als je kindje veel huilt en je daar geen grip op kan krijgen? Dit soort ervaringen, die veel voorkomen, kunnen stress opleveren, een negatief zelfbeeld geven of hechting tussen ouder en kind verstoren.

Als 1000 dagen coach zal ik (toekomstige) ouders en/of kind gaan begeleiden om stil te staan en te luisteren naar je eigen gevoel. Hoe kan je omgaan met die gevoelens? Wat verwacht de omgeving van jou en hoe kan jij daarmee omgaan? Hoe kan jij communiceren met jouw kind? En wat laat jouw kind nu eigenlijk zien?

Stichting Welzijn Kinderen start post hbo-opleiding ...

In februari 2023 heb ik mijn opleiding als 1000 dagen coach afgerond en zal ik gaan starten met het begeleiden. Wil je meer weten hierover, neem dan contact met ons op!