Slaap kinderen en/of pubers

Merk jij dat het lastig is om je kind/puber naar bed toe te krijgen/sturen? Is het lange liggen in bed een struikelblok iedere ochtend? Of snap jij zelf als kind/puber zijnde niet waarom je halverwege de dag wilt slapen? Laat ons jullie helpen met slaapoefentherapie. Wij kijken met je mee naar jouw unieke situatie!

Slaapproblemen zijn er altijd geweest bij deze groep, echter in dit digitale tijdperk dreigen slaapproblemen nog verder toe te nemen.  Er wordt veel vaker en langer achter beeldschermen gezeten en de beweging is ook een stuk minder. Wanneer onvoldoende aan de slaapbehoefte wordt voldaan nemen ook de lange termijn gevolgen van slaapproblemen toe.

Maar wist je dat slaapproblemen bij kinderen ook een probleem van de ouders kan zijn. De ouders hebben bijvoorbeeld geen of minder geduld, de wakkere momenten komen niet helemaal lekker uit en er zijn onhandige gewoontes ingeslopen rondom het slapen.

Wil je meer informatie hierover en weten wat wij kunnen betekenen voor jullie? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!