Slaap baby

Heeft jouw kindje moeite met inslapen, doorslapen of juist vroeg wakker? Wanhopig word je er soms van, wanneer jouw kindje niet naar bed te krijgen is. Het beïnvloedt niet alleen het slaapritme van je kindje maar ook je eigen slaapritme wordt in de war gegooid. Liters koffie werken op gegeven moment niet meer en hoe vermoeider jij wordt, hoe lastiger het is om geduldig en consequent te blijven.

Wij als slaapoefentherapeuten helpen je daarbij, wij steunen je en adviseren je. Wij staan NAAST jou, en niet tegenover! We geven je praktische en haalbare adviezen ter verbetering van jouw unieke slaapprobleem met je kind. Op een liefdevolle manier werken aan het slaapritme van je kindje is wat wij belangrijk vinden.

Alle ouders willen het beste voor hun kindje, wees niet bang dat je iets verkeerd doet. Bewust worden van wat je doet als ouder en wat je overbrengt op je kindje is een belangrijk onderdeel. Slaapoefentherapie zal niet alleen jouw kindje helpen, maar jou ook als ouder laten groeien.

Slaapoefentherapie kan al ingezet worden bij hele jonge baby’s, waarbij rekening gehouden wordt met realistische doelstellingen en met name de warme en fijne hechting tussen de ouders en kind centraal zal staan.

Wil je meer informatie hierover en weten wat wij kunnen betekenen voor jou en jouw kindje? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!